Isnin, 2 Mei 2011

bile lelaki suke kongkong teman wanita????

apa perasaan korang kalo bf korang
suke kongkong aktiviti korang
& pe perasaan korang kalo bf korng sllu sms n col
memg la 2 menunjukkan dorang syang kite tp kte pun 
patut ade privacy tuk diri sendiri jgk kan
xkan la setiap mase nk report pe yg kite wat
kalo aku seyes mmg x suke laki mcm nie
aku rimas n benci laki mcm 2


4 sebab lelaki suke kongkong

*kurang keyakinan diri
*takut pada bayang sendiri
*takut hilang org yg disayangi
*ingin menguasai perhubungan


 PESANAN TOK LAKI2

lelaki yg suke kongkong gf  sebb takut gf  korang curang,
terus terang aku ckp  tindakan korang silap
korang pernah dgr ungkapan
if you love someone, set her free. If she come back, she is yours. If she doesn`t, she never was”?
bg aku ungkapan 2 betul coz jika korang
betul2 syg kat gf korang ,biorkan gf korang tentukan life dorg sndiri
korang boleh still bg pendapat or nasihat tp jgn skli2 
mengongkong..Insyaallah ..gf korang akan selesa
bersame korang n akan setia kat korang

 kalo korang still mengongkong..gf korang  akan cpt rimas
and aku jamin perhubungan korang xkan kekal lame la
coz dalam sesebuah perhubungan kepercayaan SANGAT penting
 
lagi satu silap besar kalo korang anggap gf hak korang
korang cintakan gf korang dan gf korang terima cinta tak
bermaksud die hak korang
jika korang dah berkahwin skli pun
isteri tu bukan hak tp tgungjwb
hak n tgungjwb 2 bnda yg berbeza
apatah lagi kalo korg  dan gf korang msih takde iktan yg sah
korang xde hak nk mengongkong hidup kekasih korang



4 ulasan:

  1. betol su..aku sokong 100%

    BalasPadam
  2. haha..thnks sokong aku
    nie pengalaman aku

    BalasPadam
  3. nk like.... tp xde buttom like... cne ea??? haha...

    BalasPadam